Enebolig med særpreg i Nannestad, flere bilder kommer etter hvert!

Spesielt terrengtilpasset enebolig med spennede former i Tønsberg

Ny enebolig på Lierskogen

Ny enebolig i Kirkegaten, Husøy

Bråtasvingen 45, Lier

Nok en bolig til firmaet Aaland Bygg & Interiør AS i Lier.

Trolltorødveien 7E

Denne tomten er bratt og krevende, men vi mener at vi har gjort det riktige ved å verne om en fjellrabb mot veien. Solforhold, utsikt og skjermede utplasser har fått ekstra fokus. Boligen er prosjektert med kledning av lerk, båndlagt sink på tak og enkelte vinduer med selvvaskende glass.

Mindre enebolig i Strandveien på Husøy

På Husøy har vi et prosjekt i strandkanten. Kunden ville ha en mindre enebolig med mye glass. Vi har også brukt veldig mye glass innendørs! Boligen er liten og nesten unnselig i forhold til mange at de andre husene i området. Dette er selvfølgelig gjort bevisst med tanke på å ikke belemre naboene i vesentlig grad. Vi tror dette prosjektet vil passe riktig så godt inn i det eksisterende miljø.

Enebolig i Ulvåsveien, Nøtterøy

Dette er prosjekt med en unik beliggenhet. Flott utsyn til Bjerkøysundet mot sydøst. Garasjen har vi integrert i terrenget slik at det blir hage og uteplass over denne med tilknytning til overbygget uteplass mot vest.

Enebolig i Blåskjellveien 21, Nøtterøy

Dette er særdeles spennende enbolig innvendig. Mange nivåer, luftig og med mange rom. Boligen har flott sjøutsikt fra kjøkkenet og tårnrommet! Bildene varierer med hensyn til farger da vi lagde flere alternativer under prosjekteringen.Ombygging av enebolig i Buktaveien 21, Nøtterøy

Ny enebolig i Bjerkøyveien 24, Nøtterøy

Nytt næringbygg med vaktmesterbolig, Kalvetangen 82 B, Nøtterøy

Næringsbygg med privatdel, Kalvetangveien 82 C, Nøtterøy